ALS IEMAND EEN PISTOOL TEGEN JE HOOFD HOUDT EN JOU VRAAGT OF JE IN GOD GELOOFT, WAT ZOU JE DAN ZEGGEN?


Filippenzen 1
Want het leven is voor mij Christus en het sterven is voor mij winst.


Als iemand een pistool of geweer tegen je hoofd houdt en je vraagt of je in God gelooft, wat zou je dan zeggen?? Zeg je "nee" en schaam je je de rest van je leven?? Of zeg je "ja, ik geloof" en sterf terwijl je voor Jezus opkomt? Als je "nee" zou zeggen, kun je dit bericht negeren. Als je "ja" zou zeggen lees dan verder en deel het met iedereen die je kent.

Een ongelovig echtpaar had een dochter van vijf jaar. Ze hadden haar nooit iets verteld over God. Op een nacht werd het meisje wakker omdat haar ouders ruzie maakten. Ze was er getuige van dat haar vader haar moeder neerschoot en daarna zichzelf. Ze werd overgeplaatst naar een pleeggezin, waar de ouders wel geloofden. Ze namen het meisje mee naar de kerk en op de eerste dag op de zondagsschool zei de pleegmoeder tegen de lerares dat ze geduld moest hebben met het meisje, omdat ze nog nooit van God had gehoord. De lerares hield een plaatje omhoog met een afbeelding van Jezus en vroeg of iemand wist wie die Man was. Het meisje antwoordde: "Ik weet het, dat is de Man die mij vasthield in de nacht toen mijn ouders stierven". Als je gelooft dat dit meisje de waarheid spreekt, zelfs al had ze nog nooit van Jezus gehoord en dat ze toch zeker wist dat Hij het was die haar die nacht vasthield, deel dit bericht dan met zoveel mogelijk mensen!

Heb je Jezus Christus nog niet aanvaard als God en Verlosser? Heb je de gratis gift van gerechtigheid nog niet ontvangen, maar wil je het wel? Lees dan Romeinen 10:9 en bid dan bijvoorbeeld onderstaand gebed:

Hemelse Vader. Ik aanvaard Jezus Christus als God en Verlosser. Ik geloof dat Jezus voor al mijn zonden gestorven is, en dat Hij uit de dood is opgewekt. Door het geloof in Uw Woord ontvang ik redding. Ik dank U voor de vergeving van al mijn zonden. AMEN.

Vragen? Gebed of hulp nodig?
Bel of mail ons →


info@gelooft.com | Facebook